حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هيل: ايران يک ابرقدرت در زمینه پهپاد است

نشریه هیل در گزارشی توانایی ایران در زمینه تولید و استفاده از پهپادها را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ، نشریه آمریکایی هیل در گزارشی با اشاره به توانمندی ایران در زمینه ساخت پهپاد نوشت: ایران مشغول افزایش تدریجی زرادخانه پهپاد‌های تولید داخل خود است.

 

به نوشته این نشریه، ایران ماه ژانویه پهپاد‌های جدید زیادی به نمایش گذاشت که از جمله این پهپاد‌ها عبارت بودند از پهپاد رادارگریز شاهد-۱۷۱ مجهز به موشک‌های هدایت شونده و پهپاد کمان ۱۲ که می‌تواند بالغ بر ۱۰ ساعت با سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت پرواز کند.

 

هیل در بخشی از گزارش خود در این باره نوشته است: «بعضی از پهپاد‌های ایران با استفاده از مهندسی معکوس از روی پهپاد‌های آمریکایی ساخته شده‌اند. پهپاد‌های صاعقه و شاهد ۱۷ ایران، نسخه ساخته شده از روی پهپاد سنتینل آر کی- ۱۷۰ هستند که ایران سال ۲۰۱۱ توقیف کرد. پهپاد شاهد ۱۲۹ نیز مشابه پهپاد ام کیو-۱ پرداتور آمریکا است.

 

طبق اذعان این نشریه آمریکایی، ایران نه تنها نشان داده است که می‌تواند از پهپاد‌ها استفاده کند بلکه قادر به انهدام پهپاد‌های آمریکایی نیز هست.

هیل در گزارش خود آورده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران که آمریکا برچسب سازمان تروریستی به آن زده است، در راس تلاش‌های اخیر پهپاد‌های ایران قرار دارد.

 

گفتنی است دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا پنجشنبه شب ادعا کرد کشتی جنگی یو اس اس باکسر بعد از آنکه یک پهپاد ایرانی با بی‌توجهی به چندین اخطار، خود را به هزار یاردی (نهصد و پانزده متری) این کشتی آمریکایی رسانده بود با شلیکی از سوی این کشتی ساقط شد.

 

سپاه پاسداران اما با پخش تصاویری از رصد ناو هواپیمابر آمریکا توسط این پهپاد، این ادعای ترامپ را رد کرد و باز هم دروغ دیگری از آمریکایی‌ها رو شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار